ГоловнаПолітика

"Регіонал" облаяв журналісток

Депутат міської ради є власником місцевого ринку.

"Регіонал" облаяв журналісток
Фото: vpered-rovenki.ucoz.ru/

Депутат-"регіонал" міськради міста Ровеньки Луганської області облаяв місцевих журналістів і пообіцяв "повідривати їм голови".

Про це пише блогер frankensstain.

Журналісти місцевого телеканалу прийшли до власника місцевого ринку, депутата міської ради від провладної партії Давида Бліадзе, за коментарем. Розмова мала бути пов'язана зі скаргами декількох підприємців, яких Бліадзе позбавив торговельних місць без жодних пояснень, повідомляє Gazeta.ua

Однак питання журналісток настільки обурили темпераментного депутата, що він почав нецензурно лаятися та бити кулаком по столу, вимагаючи, щоб преса негайно залишила його кабінет.

Потім він почав погрожувати дівчатам розправою.

"Питання журналістів настільки розгнівали депутата, що він пообіцяв "повідривати їм голови на ***й". Голосуйте за Партію регіонів. Адже там усі наші, всі по нутру свої, а не бандерголі якісь", - пише блогер.

Зазначимо, це вже не перший такий випадок спілкування депутатів з журналістами.

Зокрема 5 вересня, депутат Одеської обласної ради від партії "Батьківщина" Костянтин Грінченко напав на журналістів. Інцидент стався під час зустрічі лідера "Батьківщини" Ігоря Маркова з виборцями.

Народний депутат і кандидат в депутати від Партії регіонів Олександр Васильєв також перешкоджав журналістам у виконанні їх професійних обов'язків, обізвавши їх провокаторами і пригрозивши викинути камеру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram