ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Криму дітей вчили правильно "розбивати" політичних опонентів

Акцію організували місцеві "регіонали".

У Криму дітей вчили правильно "розбивати" політичних опонентів
Фото: www.spilnasprava.com

В агітаційному наметі від Партії регіонів в Криму пропонували школярам пограти в схожу на боулінг гру проти політичних опонентів.

Про це свідчить відео, зняте очевидцями.

На кеглях розмістили фото екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, колишнього міністра МВС Юрія Луценка, кандидата Льва Миримського та інших.

На таку розвагу в минулу неділю запросили батьків разом з їхніми дітьми в одну зі шкіл, де відбувався ярмарок.

"Біля входу в навчальний заклад розгорнули масову дію під партійними прапорами. А школярам запропонували ось таку розвага", - відзначає автор відео.

Нагадаємо, раніше повідомляли про те, що агітатори зберігають свої агітнамети в приміщенні Алуштинської міської ради, що суперечить українському законодавству.

Також додамо, що в рамках виконання Державної цільової соціальної програми "Шкільний автобус" сільським школам Черкаської області було передано 43 нові автобуси. Після офіційного святкування на центральній площі обласного центру, де теж не обійшлося без прапорів ПР, відбулося друге вручення транспорту в школах, однак цього разу на ці автобуси була причеплена символіка Партії регіонів, і дарували їх переважно кандидати-мажоритарники від "регіонів" від тих округів, куди ці навчальні заклади відносяться, повідомляє громадський рух "Опора".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram