ГоловнаПолітика

У Луценка виникли проблеми зі здоров'ям, - прес-секретар

Сарган говорить, що екс-міністру вже не так подобаються умови в колонії, як раніше.

У Луценка виникли проблеми зі здоров'ям, - прес-секретар
Фото: www.radiosvoboda.org

У екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в колонії відкрилися чотири виразки.

Про це повідомила прес-секретар "Народної Самооборони" Лариса Сарган.

За словами Сарган, якщо в перші дні в колонії Луценко був задоволений умовами і називав їх майже санаторними порівняно з "бетонним мішком СІЗО", то тепер екс-міністр погано почувається, пише "Сегодня".

"У нього відкрилися чотири виразки. Але на крайній випадок у Юрія Віталійовича є з собою чотири уколи зі знеболюючим", - зазначила вона.

Тюремники кажуть, що приводів для тривоги у Луценка немає. "Юрій Луценко перебуває під постійним наглядом медперсоналу. Жодних скарг, побажань та заяв на адресу адміністрації колонії від засудженого не надходило", - повідомив прес-центр Держпенітенціарної служби.

Нагадаємо, 31 серпня Юрія Луценка доставили в Менську виправну колонію N91, де він відбуватиме покарання.

Луценко сидить з чотирма сусідами - на п'ятьох у них спальня в 36 "квадратів", кухня, кімната відпочинку, душова і прогулянковий дворик. Як розповіли ув'язнені колонії, один із сусідів Луценка - колишній військовий інструктор, який відбуває покарання за допущену на полігоні помилку, ще один - колишній міліціонер, який працював в елітному селищі під Києвом, про двох інших точної інформації немає.

Зазначимо, дружина Юрія Луценка Ірина також заявила про те, що стан здоров'я її чоловіка погіршився, але йому не надають медичної допомоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram