ГоловнаПолітика

Пинзеник запевняє, що "УДАР" співпрацюватиме з опозицією в парламенті

Політик вважає, що його політсила набере щонайменше 17% голосів виборців.

Пинзеник запевняє, що "УДАР" співпрацюватиме з опозицією в парламенті
Фото: Макс Левин

Партія "УДАР", у разі проходження в парламент на майбутніх виборах, співпрацюватиме з Об'єднаною опозицією.

Про це в інтерв'ю LB.ua заявив колишній міністр фінансів Віктор Пинзеник.

"Знаю багатьох людей в опозиції, з багатьма йшов пліч-о-пліч. І я не сприймаю образи в політиці, хоча як людина я реагую на багато речей. Так, як це роблять наші громадяни. Але в політиці не маєш права жити образою. в опозиції є багато людей з близькими нам поглядами, тому ми будемо в діалозі постійно з тими політиками, які знаходяться зараз в Об'єднаної опозиції ", - підкреслив він.

Крім того, Пинзеник упевнений, що "УДАР" набере на виборах щонайменше 17% голосів виборців.

"УДАР" пройде, він у парламенті! Питання тільки - скільки? Думаю, що №17 нам випав не випадково, тому що це мінімальний відсоток, який отримає "УДАР" на майбутніх виборах", - заявив сьомий номер з виборчого списку партії.

Крім того, Пинзеник розповів, як почав співпрацювати з політсилою Кличка.

"Ми не раз зустрічалися з Віталієм Кличком. Я його давно знаю по спільній роботі, політичній в тому числі. Незважаючи на те, що він талановитий боксер, він - політик і не перший рік у політиці. По-друге, для мене важлива позиція цієї політичної сили. По-третє, імпонує поява багатьох нових осіб, з якими можна вести діалог", - зазначив він.

Нагадаємо, керівник виборчого штабу "УДАРу" Віталій Ковальчук заявив, що їх партія розраховує отримати на парламентських виборах 60-70 мандатів і створити у Верховній Раді демократичну більшість з партією "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram