ГоловнаПолітика

​Янукович бажає ветеранам щасливого довголіття

Президент привітав ветеранів із Днем партизанської слави.

​Янукович бажає ветеранам щасливого довголіття
Фото: www.president.gov.ua

Президент України Віктор Янукович привітав співвітчизників із Днем партизанської слави.

Про це йдеться у привітанні, розміщеному на сайті глави держави.

"Сьогодні ми висловлюємо подяку захисникам рідної землі - лицарям народного руху опору, вшановуємо світлу пам'ять полеглих у жорстоких боях із фашистськими окупантами", - йдеться у привітанні.

Президент наголосив, що в трагічні часи Великої Вітчизняної війни успіхи збройної боротьби партизанів і підпільників зміцнювали надію людей на звільнення, додавали сил вижити, наближали Перемогу.

Янукович висловив переконання, що Україна ніколи не забуде про цей величний подвиг переможного старшого покоління, яке переконливо довело, що любов до Батьківщини і національна єдність роблять нас непереможними.

Звертаючись до ветеранів, глава держави зазначив, що вони досі є активними учасниками всіх суспільних процесів, справжнім зразком для молоді, вчать цінувати мир, будувати соборну державу.

Янукович побажав усім міцного здоров'я, душевного тепла, добробуту і щасливого довголіття.

Нагадаємо, 22 вересня 2001 року, в день 60-ї річниці з початку підпільно-партизанського руху в Україні в роки Великої Вітчизняної війни, в країні вперше відзначали День партизанської слави, встановлений Указом Президента України.

Свято засновано в Україні "на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, увічнення їхньої пам'яті".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram