ГоловнаПолітика

Ірина Луценко скаржиться, що її чоловіка не лікують

У Луценка поновився біль і запаморочення.

Ірина Луценко скаржиться, що її чоловіка не лікують
Фото: http://podrobnosti.ua

Стан здоров'я екс-глави МВС Юрія Луценка погіршився, однак в колонії йому не надають необхідну медичну допомогу.

Як заявила дружина екс-міністра Ірина Луценко, в Менській виправній колонії йому не надають належну медичну допомогу,

"Юрій Луценко почувається погано. Вісімнадцятого числа я до нього приходила, він сказав, що знову відновився біль, запаморочення", повідомляють "Коментарі" з посиланням на "5 канал".

"Луценко не може подзвонити, медичної допомоги йому не надали, як він має діяти в цій ситуації? Йому погано. Ні викликати лікаря, ні розмовляти з адвокатом - обмежений доступ до адвокатів", - зазначила дружина.

"Це говорить про одне: Луценко - політичний в'язень. Його ізолюють від суспільства, його ізолюють від політичного процесу", - стверджує дружина екс-міністра.

Нагадаємо, 31 серпня Юрія Луценка доставили в Менську виправну колонію N91, де він відбуватиме покарання.

Зазначимо, що омбудсмен Валерія Лутковська розпочала перевірку порушень права екс-міністра МВС Юрія Луценка на проведення особистих зустрічей із захистом в Менській виправній колонії.

Як відомо, Печерський районний суд Києва засудив Луценка до семи років позбавлення волі у справі про виділення квартири його водієві та святкування Дня міліції. Крім того, екс-міністра засуджено до двох років обмеження волі за службову недбалість, допущену при продовженні терміну стеження в рамках розслідування кримінальної справи за фактом отруєння кандидата в президенти Віктора Ющенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram