ГоловнаПолітика

У Харківській області виборців вирішили підкупити таблетками від діареї

Пакети з "подарунками" розносили пенсіонерам.

В Ізюмі Харківської області виборцям роздавали медикаменти від начальника Південної залізниці, кандидата Партії регіонів у 177 окрузі Віктора Остапчука.

Про це повідомили мешканці райцентру, пише

"Главное".

Згідно з інформацією, в пакетику з медикаментами знаходилися агітаційні матеріали. Зокрема, в набір входили валідол, вата, зеленка, а також лоперамід - лікарський засіб, що має протидіарейну дію.

За інформацією джерела, працівники ізюмської лікарні, що розташована в районі місцевого вокзалу, розносили пакети з медикаментами по будинках і квартирах, у яких мешкають люди похилого віку. Як правило, медсестри лікарні, передаючи пакет із медикаментами пенсіонерам, повідомляли, що це подарунок від кандидата в депутати Віктора Остапчука.

Фото: http://glavnoe.ua

Медикаменти роздавали протягом одного дня, а потім припинили, тому що пенсіонери почали швидко ділитися інформацією і вона здобула розголос, обуривши мешканців Ізюма.

Як зазначає джерело, для роздачі медикаментів від Остапчука були підготовлені списки, в яких значилося близько 700 осіб. Скільки пакетів передали пенсіонерам - не відомо, але джерело стверджує, що значної частини "подарунків" не роздали і вона знаходиться на території лікарні.

Нагадаємо, в Донецьку 12 вересня народна депутатка й кандидатка від Партії регіонів у мажоритарному окрузі №42 Тетяна Бахтєєва

організувала студентам безкоштовний похід у дельфінарій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram