ГоловнаПолітика

Соратники Луценка обстежили колонію з екс-міністром

Тюремники кажуть, що політики перевіряли негаразди з телефонним зв'язком.

Соратники Луценка обстежили колонію з екс-міністром
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Державна пенітенціарна служба пропустила на територію колонії, де перебуває колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, трьох народних депутатів.

Про це повідомили в прес-службі Державної пенітенціарної служби.

Зокрема, сьогодні, 20 вересня, в Менську виправну колонію прибули народні депутати України Володимир Філенко, Юрій Гримчак і Сергій Луценко.

Після знайомства з керівництвом закладу й отримання загальної інформації про особливості діяльності виправної установи народні депутати побажали відвідати її й звернулися з письмовою заявою про надання копії запиту адміністрації установи в регіональне відділення "Укртелекому" щодо обстеження телефонної мережі в колонії.

Після цього в охоронюваній зоні установи протягом 15 хвилин народні депутати відвідали одне з відділень соціально-психологічної служби, дільницю посиленого контролю, сектор максимального рівня безпеки, кімнату короткострокових побачень для засуджених.

Одночасно візитери оглянули місце проведення ремонтних робіт кабельної мережі телефонного зв'язку установи.

Із засудженими нардепи не зустрічалися.

Нагадаємо, раніше екс-міністр МВС Юрій Луценко звернувся до уповноваженої Верховної Ради України з прав людини Лутковської з вимогою відновити телефонний зв'язок для ув'язнених Менської виправної колонії, де він відбуває покарання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram