ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Міліція й опозиція обмінялися звинуваченнями в побитті

Костянтина Бондарєва нібито побив міліціонер, який, за даними міліції, зараз у лікарні.

Міліція й опозиція обмінялися звинуваченнями в побитті
Константин Бондарев

Об'єднана опозиція заявила про побиття народного депутата від БЮТ Костянтина Бондарєва, а міліція заявила, що через дії Бондарєва міліціонер потрапив у лікарню.

Про побиття нардепа повідомляє сайт БЮТ.

Інцидент стався сьогодні вдень у місті Бровари Київської області під час зустрічі з його мешканцями.

"До присутніх на вулиці біля парку Шевченка підійшли співробітники міліції і почали виривати з рук символіку Об'єднаної опозиції "Батьківщина". У народного депутата також намагалися відібрати агітаційні матеріали. При цьому Костянтинові Бондарєву заломили руки і завдали кількох ударів", - сказано в повідомленні.

Серед міліціонерів люди нібито впізнали осіб, які були причетні до крадіжки агітаційних наметів "Батьківщини" в Броварах.

Після сутички, яка тривало близько 20 хвилин, нападники мусили відступити, повідомляє БЮТ.

Своєю чергою ГУ МВС у Київській області спростувало інформацію про побиття Бондарєва.

За даними міліції, об 11:00 на площі Тараса Шевченка в Броварах депутат заподіяв тілесних ушкоджень заступникові начальника міліції громадської безпеки Броварського міського відділення і зірвав погони з його форменого одягу.

Підполковник міліції прибув на місце подій разом з іншими правоохоронцями, щоб скласти протоколи про адміністративні правопорушення у зв'язку з порушенням виборчого законодавства, зокрема через розміщення представниками політичних партій агітаційних наметів у недозволеному місці.

Під час складання процесуальних документів з під'їхав автомобіля вийшов чоловік (як стало відомо згодом - Бондарєв), який почав сварку, а потім і бійку. У результаті заступника начальника міськвідділу міліції доправили в лікарню.

Медики діагностували в нього забій грудної клітки і живота.

Нагадаємо, навесні Бондарєв заявив про напад на нього представників правоохоронних органів, однак прокуратура заявила, що нардеп незаконно заважав роботі її співробітників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram