ГоловнаПолітика

Партія регіонів заперечує зв'язок із дніпропетровськими терористами

В облштабі запевняють, що досі не бачили підривників.

Партія регіонів заперечує зв'язок із дніпропетровськими терористами
Фото: Интерфакс-Украина

Дніпропетровська облорганізація Партії регіонів заперечує факт співпраці з політологами, обвинуваченими у вибухах у Дніпропетровську.

Нагадаємо, що радник голови партії Андрій Денисенко заявив про те, що має свідчення співпраці Віктора Сукачова і Дмитра Реви з обласним штабом Партії регіонів після 2011 року.

Слідство також з\'ясує, наскільки політичні симпатії підозрюваних впливали на скоєні ними злочини. Для цього слідство має підстави дуже виважено встановити ці обставини

— Віктор Пшонка, генеральний прокурор

Як повідомив "Днепропетровск. Комментарии", керівник прес-служби обласного штабу Партії регіонів Андрій Міхейченко, ніколи ані Віктор Сукачов, ані Дмитро Рева не співпрацювали з обласною організацією Партії регіонів чи зі штабом.

Як відомо, у передвиборному штабі члени Партії регіонів працюють на громадських засадах. Тому спочатку ані в штатному розкладі, ні документально вони не могли бути оформлені.

"Можу впевнено заявити, що вони ніколи навіть не з'являлися в приміщенні обласної організації, про що можуть свідчити записи камер відеоспостереження, встановлені в приміщенні. Я працюю тут з 2010 року і можу заявити, що заява Андрія Денисенка не відповідає дійсності", - заявив Андрій Міхейченко.

Нагадаємо, що 27 квітня 2012 року в центрі Дніпропетровська пролунали 4 вибухи. Постраждали 30 осіб.

Міліція порушила кримінальну справу за статтею "теракт". Згодом було затримано 4 підозрюваних, які, за даними слідства, щиро зізналися у скоєному. Двоє з обвинувачених працювали на кафедрі політології місцевого ВНЗ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram