ГоловнаПолітика

Жванія затіяв ремонт у дитячому садку на 32,23 мільйона гривень

Реконструкція коштує, як три дитсадки на Західній Україні.

Жванія затіяв ремонт у дитячому садку на 32,23 мільйона гривень

Біляївська міськрада Одеської області уклала угоду на реконструкцію будівлі казарми під дитячий садок на 150 місць на суму 32,23 мільйона гривень.

Роботи фінансують із державного та обласного бюджетів і мають завершити 2012 року.

Тендер виграло ТОВ "Білд-про", засновником якого є Вадим Теплицький. Він також є директором будівельної компанії "Берег-Житлобуд" із групи "Берег" народного депутата Олександра Радковського, який балотується за списком "Батьківщини", повідомляє "Вісник державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

На персональному сайті одеського губернатора Едуарда Матвійчука зазначено, що будівництво ведуть у рамках програми "Народний бюджет", ініційованої Партією регіонів.

У рамках цієї програми в Одеській області ремонтують об'єкти соціальної сфери за рахунок місцевих і державного бюджетів.

Одним із кураторів "Народного бюджету" є народний депутат Давид Жванія, який балотується в парламент за підтримки Партії регіонів в окрузі №140, центром якого є Біляєвка.

Реконструкція дитсадка в Біляївці є найдорожчою серед замовлених робіт у дитсадках в Україні цього літа.

За кошти, виділені на передвиборну реконструкцію одного одеського дитсадка, на Західній Україні було замовлено будівництво та реконструкцію трьох дошкільних закладів.

Відповідні угоди на загальну суму 32, 65 мільйона гривень було укладено 6-7 вересня - одночасно з одеським тендером.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Одеський апеляційний адміністративний суд встановив, що кандидат у депутати в мажоритарному окрузі №140 Давид Жванія підкуповував виборців, проте кримінальну справу проти нього за ст. 157 Кримінального кодексу досі не порушено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram