ГоловнаПолітика

Коморовський планує зустрітися з опозицією

Також заплановані зустрічі з Азаровим і Литвином.

Коморовський планує зустрітися з опозицією

Президент Польщі Броніслав Коморовський під час свого дводенного візиту в Україну планує провести зустріч з представниками української опозиції.

Про це повідомила прес-служба глави Польської держави.

Нагадаємо, Коморовський розпочав свій сьогоднішній візит в Україну з покладання квітів до Могили невідомого солдата та жертвам Голодомору 1932-1933 років.

Сьогодні, крім зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем і переговорів у розширеному складі, заплановані зустрічі з главою українського уряду Миколою Азаровим і головою Верховної Ради Володимиром Литвином, а також участь у заключній частині Економічного польсько-українського форуму.

У п'ятницю, 21 серпня, Коморовський з Януковичем урочисто відкриють Польське військове кладовище в Биківні, де, за даними польських істориків, поховано близько 3,4 тисячі поляків - жертв радянського НКВС.

Завтра глава Польської держави, крім зустрічей з лідерами української опозиції, планує провести зустрічі з представниками польської діаспори в Києві та Вінниці, а також представниками місцевої влади.

Раніше, під час зустрічі з Віктором Януковичем Броніслав Коморовський заявив, що Польща продовжить підтримувати євроінтеграцію України.

Нагадаємо, 1 липня глава Польської держави Броніслав Коморовський вже зустрічався з представниками Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram