ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Міліцію переведуть на посилений режим роботи за вісім днів до виборів - МВС

У МВС зареєстровано 826 заяв про порушення, пов'язані з підготовкою і проведенням виборів.

Міліцію переведуть на посилений режим роботи за вісім днів до виборів - МВС
архивное фото
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

За вісім днів до дня голосування на парламентських виборах 28 жовтня особистий склад органів внутрішніх справ України переведуть на посилений варіант несення служби.

Про це повідомили в Управлінні зв'язків із громадськістю МВС України.

Зараз у міністерстві й обласних управліннях цілодобово працюють оперативні штаби зі збору й аналізу інформації про правопорушення, пов'язані з підготовкою та проведенням виборів.

Окрім того, МВС від початку передвиборної кампанії облікує офіційні повідомлення від усіх без винятку учасників процесу.

Зокрема, на 20 вересня органи внутрішніх справ зареєстрували 826 таких повідомлень. Усіх їх ретельно перевіряють, щодо них ухвалюють рішення відповідно до вимог чинного законодавства. При цьому в МВС зауважили, що інформацію про заяви про правопорушення, пов'язані з виборами, розміщуватимуть на офіційному сайті відомства і щодня оновлюватимуть.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що Міністерство внутрішніх справ у серпні уклало цілу низку угод на закупівлю автомобілів спецпризначення, які мають постачити до кінця жовтня, коли в Україні пройдуть парламентські вибори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram