ГоловнаПолітика

Донька Тимошенко каже, що її мама вже почала ходити

Без сторонньої допомоги.

Донька Тимошенко каже, що її мама вже почала ходити
Фото: EPA/UPG

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка з травня перебуває на лікуванні в лікарні в Харкові, почала ходити без сторонньої допомоги.

Про це написала в Twitter її донька Євгенія в середу.

"Мама вже почала самостійно рухатися", - йдеться в записі в мікроблозі Євгенії Тимошенко.

Нагадаємо, 18 вересня на брифінгу лікар німецької клініки "Шаріте" Лутц Хармс сказав, що зросла рухливість Юлії Тимошенко, а біль став менш інтенсивним. Проте Лутц Хармс не відкидає ймовірності інвалідизації своєї пацієнтки.

Своєю чергою, перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко заявила, що Юлія Тимошенко залишиться в лікарні ще принаймні на місяць.

Як відомо, Тимошенко з травня перебуває на лікуванні в харківській лікарні, лікування здійснюють за рекомендаціями німецьких лікарів, оскільки українським вона не довіряє. В екс-прем'єра діагностували міжхребцеву грижу. До недавнього часу, за твердженням соратників Тимошенко, вона не могла пересуватися без сторонньої допомоги.

Тимошенко в жовтні 2011 року засуджено до семи років позбавлення волі за перевищення влади при підписанні 2009 року газової угоди з РФ, нині вона відбуває покарання в жіночій колонії в Харкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram