ГоловнаПолітика

Самовисуванці агітують вінничан розкладом електричок і порадами з сортування сміття

Кандидати в народні депутати на Вінниччині поширюють свої передвиборні програми з розкладом електропоїздів, порадами зі сортування сміття та мірами ваги продуктів харчування.

Про це повідомляє прес-служба громадянської мережі "Опора".

Зокрема, на листівках із передвиборною програмою кандидата в депутати Петра Юрчишина (самовисуванець) зі зворотного боку розміщено "Розклад електропоїздів із Козятина на Вінницю", також у зворотному напрямку, а ще - графік руху автобуса "Вінниця - Козятин".

Кандидат Ігор Зубко (самовисуванець) розробив і поширює цілу програму "Рідне місто має бути чистим!" зі своїм фото та підписом "Ініціатива Ігоря Зубка". У цей просвітницький матеріал поміщено поради щодо сортування сміття, діаграму "Структура побутових відходів" та зазначено час, необхідний для розкладання різних видів непотребу.

Кандидат Василь Черній (Народна партія) на останній сторінці роздаткового варіанту своєї передвиборної програми розмістив поради "господарників у допомогу" - міри ваги продуктів харчування.

А кандидат Микола Філонов (самовисування) вирішив використовувати любов виборців до вокального мистецтва і потратився на друк великих кольорових плакатів, де його зображено на фото разом із фіналістом шоу "Голос країни" та своєю довіреною особою Олександром Онофрійчуком.

Як відомо, по 16 мажоритарному округу у Вінницькій області до Верховної Ради балотується племінниця голови Державної митної служби Ігоря Калетника Оксана. Вона відома серед виборців проведенням концертів до Дня незалежності України за участю Ауріки Ротару та Віктора Павліка. Її головним конкурентом є батько міністра економічного розвитку та торгівлі України Петра Порошенка Олексій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram