ГоловнаПолітика

Бютівець ударив Омельченка по обличчю

Депутати посварилися через "справу педофілів".

Бютівець ударив Омельченка по обличчю
Руслан Богдан
Фото: tsn.ua

У кулуарах Верховної Ради між депутатом від фракції "БЮТ-Батьківщина" Русланом Богданом і позафракційним депутатом Григорієм Омельченком стався інцидент.

Депутати стояли в кулуарах парламенту та спілкувалися. Богдан раптово вдарив кулаком Омельченка по обличчю і пішов.

Поки що ніхто з депутатів не коментує цього випадку. Деякі люди, які перебували в цей час у кулуарах, зняли суперечку на камери телефонів.

Нагадаємо, в жовтні 2009 року народний депутат Григорій Омельченко (БЮТ) оголосив про припинення членства в партії "Батьківщина".

Він пояснив своє рішення "присутністю кримінальних елементів" у БЮТ і партії "Батьківщина", що проявилося, зокрема, в рамках скандалу про прояву педофілії в "Артеку".

Нагадаємо, у "справі педофілів" фігурувало ім'я Руслана Богдана, про причетність якого заявив Григорій Омельченко. Сам же Богдан цю інформацію пізніше спростував. Однак заявив, що його шантажували, вимагаючи заплатити кілька мільйонів доларів за те, щоби його прізвище не спливало в скандалі.

Як повідомив сам Богдан, причиною нинішньої бійки стало небажання Омельченка спростувати його причетність до "справи педофілів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram