ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Тігіпко: "Опозиція - це теж Україна"

Заступник голови Партії регіонів лякає падінням доходів українців у разі зміщення партії влади.

Тігіпко: "Опозиція - це теж Україна"
Фото: Макс Левин

Заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко заявив про готовність ПР до конструктивної співпраці з опозицією.

Про це повідомляє його прес-служба.

"Ми абсолютно готові до співпраці. Я згадую слова Шарля де Голля, який сказав, що опозиція - це теж Франція. І я вважаю, що такий принцип можна застосувати і в Україні. Опозиція - це теж Україна, і ми готові до конструктивної розмови" , - сказав Тігіпко.

Утім він упевнений, що Партія регіонів отримає перемогу на парламентських виборах.

"Партія регіонів доволі впевнено почувається. Ми стежимо за рейтингами. За останніми даними соціологічного опитування компанії GFK, Партія регіонів має перевагу в сім відсотків над Об'єднаною опозицією. Переконаний, що ми отримаємо перемогу", - заявив Тігіпко.

Я не відкидаю можливості нового Майдану в Україні, якщо буде офіційно визнано перемогу Партії регіонів на цих парламентських виборах

— Арсеній Яценюк, один із лідерів Об'єднаної опозиції

Разом з тим Тігіпко припустив, "якщо до влади прийде нинішня опозиція і втілить план щодо реформи системи влади, який розбалансує владну вертикаль, то це негативно вплине на економіку країни та соціальні стандарти".

"Може повторитися ситуація 2009 року, коли купівельна спроможність людей значно знизилася", - додав він.

Нагадаємо, інші високопоставлені члени ПР менш прихильно налаштовані стосовно опозиції. Так, голова фракції партії в парламенті Олександр Єфремов нещодавно заявив, що Об'єднана опозиція не займе навіть другого місця за підсумками виборів, а голова ПР Микола Азаров неодноразово заявляв, що опозиція перешкоджає владі провести чесні вибори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram