ГоловнаПолітика

Нардепа-"регіонала" виключили з партії за непослух

Нардеп вирішив йти на вибори самовисуванцем.

Нардепа-"регіонала" виключили з партії за непослух
Фото: transkarpatia.net

Народного депутата України Олександра Чорноморова виключено з лав Партії регіонів. Проте сам депутат не володіє цією інформацією.

Як передає сайт "Крим. Коментарі" з посиланням на "Першу кримську", Чорноморов, який оголосив війну однопартійцям після того, як не побачив себе ані в передвиборних списках, ані серед мажоритарників, отримав у відповідь удар. Після його реєстрації кандидатом у нардепи "всупереч узгодженій лінії партії з лав "регіоналів" його все-таки виключили".

Я не знаю, хто такі самовисуванці, я знаю, хто така влада і хто така опозиція

— Арсеній Яценюк, голова Об'єднаної опозиції

Однак цією інформацією сам Чорноморов не володіє. "Я такого не чув ... Мене ніхто не викликав і ні про що таке зі мною не говорив... Я був у Верховній Раді, голосував, а коли йде голосування, там видно, що я у фракції Партії регіонів", - сказав він.

Нагадаємо, Чорноморов, який не потрапив до партійного списку "регіоналів", розраховував йти по мажоритарному округу № 3 (Джанкой, Джанкойський і Красногвардійський райони), однак по цьому округу "регіонали" висунули екс-міністра Ради міністрів Криму Олену Нетецьку, але натомість Чорноморову не запропонували жодний інший округ. У відповідь як самовисуванець він зареєструвався в сімферопольському окрузі №2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram