ГоловнаПолітика

Кабмін затвердив план підготовки до Олімпіади-2022

Керуватиме процесом Борис Колесніков.

Кабмін затвердив план підготовки до Олімпіади-2022
Владислав Каськив
Фото: Макс Левин

Уряд у понеділок затвердив техніко-економічне обґрунтування нацпроекту "Олімпійська надія-2022".

Про це повідомляє прес-служба Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами з посиланням на главу відомства Владислава Каськіва.

Столицею майбутньої Олімпіади визначено Львів.

Каськів вважає індикатором успішності нацпроекту проходження української заявки на проведення Олімпіади у другий тур.

"Для нас важливо якомога краще підготуватися до подачі заявки, розгляд якої відбудеться 2014 року. Тобто через два роки у нас повинен бути максимальний набір аргументів, щоб Україна отримала право на проведення Олімпіади. В цей набір повинні, в першу чергу, увійти рішення уряду України про проведення заходу, готовність міста Львова, який прийматиме Олімпіаду, і перелік існуючих інфраструктурних об'єктів", - підкреслив Каськів.

Подальшу координацію процесу підготовки до заходу здійснюватиме віце-прем'єр Борис Колесніков, який є керівником оргкомітету з подачі Україною заявки на проведення Олімпіади 2022 р.

Розробник ТЕО національного проекту "Олімпійська надія-2022" - компанія PROPROJEKT Planungsmanagement & Projektberatung GmbH (Німеччина). Досвід компанії включає підготовку Олімпійських ігор в Баку - 2016 р., в Мюнхені - 2018 р., та Чемпіонату світу з футболу в Катарі 2022 р.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram