ГоловнаПолітика

Томенко знайшов винуватих у псуванні бігбордів у Черкаській області

Віце-спікер каже, що влада діє в стилі нічних злодіїв.

Томенко знайшов винуватих у псуванні бігбордів у Черкаській області
Фото: Макс Левин

Віце-спікер, один із лідерів "Батьківщини" Микола Томенко звинувачує владу Черкаської області в псуванні бігбордів із рекламою від Об'єднаної опозиції.

Про це повідомляє прес-служба М. Томенка.

"Днями в Черкаській області зіпсовано понад 35 рекламних щитів Об'єднаної опозиції. На бігборди зі зверненням до виборців Об'єднаної опозиції наклеєно паперові заплатки, які спотворюють суть плаката", - зазначено в повідомленні.

Томенко вважає очевидним, що без сприяння влади та підтримки міліції замальовувати одні слова і наклеювати інші на носіях зовнішньої реклами неможливо в принципі. У зв'язку з цим віце-спікер порадив міліції у вечірній і нічний час сконцентруватися на захисті спокою громадян, а не переклеювання політичної реклами опозиції.

Крім того, віце-спікер додав, що "представники влади діють у стилі нічних злодіїв".

"Вони готові на все, щоб залишитися при владі, оскільки розуміють, що за результатами виборів відбудеться зміна і посадових осіб, які представляють місцеву виконавчу владу, і правоохоронних органів", - сказав Томенко.

Нагадаємо, 4 вересня в Черкаській облорганізації Комітету виборців України заявили про використання чорного піару щодо Об'єднаної опозиції "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram