ГоловнаПолітика

Янукович привітав учасників 1-го Всеукраїнського автотранспортного форуму

На форум прибуло понад 700 делегатів.

Янукович привітав учасників 1-го Всеукраїнського автотранспортного форуму
Фото: www.president.gov.ua

У понеділок, 10 вересня, в Криму розпочав роботу Перший всеукраїнський автотранспортний форум, на якому широко представлено законодавчу та виконавчу владу, бізнес-співтовариство і практику транспортної справи.

На форум прибуло понад 700 делегатів - представників усеукраїнської громадської організації "Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників" та Асоціації міжнародних автомобільних перевізників.

До відкриття форуму своє вітання учасникам і гостям надіслав Президент України Віктор Янукович. У своєму посланні глава держави висловив упевненість, що проведення такого заходу сприятиме подальшій активізації співпраці між провідними вітчизняними автотранспортниками, ефективного використання існуючого потенціалу, що дасть змогу ухвалювати важливі управлінські рішення.

Учасникам форуму належить обговорити низку проблемних питань галузі автомобільного транспорту, що потребують першочергового вирішення.

"Кожен з учасників зможе використовувати участь у Форумі з одного боку для акумулювання корисної та компетентної інформації для подальшої експертної оцінки та визначення пріоритетів діяльності, а з іншого - як трибуну, з якої можна поділитися своїм баченням стану справ, досвідом, пропозиціями", - зазначив у своєму виступі президент ВГО "ВААП", народний депутат України Ігор Шкіря.

Шкіря також висловив упевненість, що Всеукраїнський автотранспортний форум стане щорічною найважливішою подією обговорення актуальних проблем галузі та унікальним діловим майданчиком для вироблення найважливіших зважених рішень, здатних оптимізувати перевізний процес.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram