ГоловнаПолітика

ВАСУ хоче знищити підписи проти Януковича, - "Батьківщина"

У партії кажуть про злочинний наказ співробітникам суду.

ВАСУ хоче знищити підписи проти Януковича, - "Батьківщина"
Фото: tsn.ua

Партія "Батьківщина" заявляє про намір співробітників Вищого адмінсуду знищити зібрані в рамках акції "Україна без Януковича" підписи громадян.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Співробітники ВАСУ планують знищити заяви сотень тисяч українців про приєднання до судового позову проти Януковича... Співробітники ВАСУ отримали злочинний наказ знищити заяви", - сказано в повідомленні.

На думку партії, суд у будь-який спосіб намагається усунутися від розгляду цієї справи та наголошує, що, згідно з законодавством, за пошкодження процесуальних документів передбачено відповідальність, зокрема кримінальну.

"Батьківщина" зазначає, що всі заяви громадян про приєднання до позову як третьої особи подавали до Вищого адмінсуду з відповідним описом, після чого співробітники суду перенесли їх до канцелярії суду, про що свідчить відповідний відеозапис, зроблений представниками Об'єднаної опозиції.

Нагадаємо, ВАСУ відхилив позов Об'єднаної опозиції проти Януковича, назвавши його незаконним, а також закликала зацікавлених осіб забрати коробки з підписами громадян України на підтримку позову проти Президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram