ГоловнаПолітика

"УДАР" заявляє про пограбування свого кандидата

У партії кажуть про політичні мотиви інциденту.

"УДАР" заявляє про пограбування свого кандидата
Фото: kerch.fm

Партія "УДАР" заявляє про пограбування штабу свого кандидата по мажоритарному округу №97 Павла Різаненка в селищі Баришівка (Київська область).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Грабіжники пробралися з пожежного виходу та зламали вхідні двері. Із сейфом, який там знаходився, злодіям довелося повозитися: вони відкрили лише його верхню частину, нижня не піддалася. Зловмисники забрали тільки виборчу документацію, тоді як комп'ютери й іншу офісну техніку вирішили не чіпати", - сказано в повідомленні.

Сам Різаненко зазначив, що наразі рано судити про замовників і мотиви пограбування, але він підозрює, що справа має виражений політичний характер.

"Будемо чекати результатів слідчих дій. Але разом із тим мене не здивувала ця подія, оскільки відбулася вона в країні, де існує злодійська влада ... Наше найближче завдання - не дати вкрасти наші голоси на виборах", - зазначив кандидат.

Представники "УДАРу" вже звернулися з відповідною заявою в Баришівське районне відділення міліції і надали правоохоронцям усю необхідну інформацію.

Нагадаємо, на початку лютого міліція порушила кримінальну справу за фактом побиття в Броварах невідомими Різаненка та його помічника.

Зазначимо також, партія "УДАР Віталія Кличка" заявляє про тиск і погрози на адресу депутата Київради, кандидата від партії "УДАР" Олексія Давиденка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram