ГоловнаПолітика

Чоловік Тимошенко планує розвивати свій бізнес у Чехії

Олександр почав життя спочатку.

Чоловік Тимошенко планує розвивати свій бізнес у Чехії
Фото: Макс Левин

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр будуватиме бізнес у Чехії - від торговельних операцій до виробництва.

Про це він сказав в інтерв'ю Тиждень.ua

Олександр Тимошенко зазначив, що йому вже доводилося жити в Чехії у 1999-2000 роках: "Тому для мене близька ця країна. Нині живу в Празі".

"Природно, що я зараз почав життя

в Чехії спочатку, але знаю, з чого і як починати. У мене великий досвід підприємницької діяльності, і тут мені зрозумілі умови ведення бізнесу. Це буде кілька напрямків - від торговельних операцій до свого виробництва", - розповів Олександр Тимошенко.

Чоловік екс-прем'єра сподівається, що йому вдасться в Чехії втілити ті бажання, які не зміг реалізувати в Україні з багатьох причин.

"У кожному разі, з Чехії не тікають успішні бізнесмени, на відміну від України, тому, що їхній бізнес міг сподобатися бандитам із конкуруючого злочинного політичного угруповання", - додав він.

Олександр Тимошенко також переконаний, що його від'їзд до Чехії "був єдино правильним рішенням". За його словами, Чехія це єдине місце, звідки він має змогу допомагати дружині з максимальним ефектом.

Нагадаємо, Олександр Тимошенко за рішенням Міністерства внутрішніх справ Чеської республіки отримав політичний притулок 6 січня 2012 року.

Пізніше донька Євгенія Тимошенко заявила, що таке рішення було необхідним і вимушеним кроком, хоча батько не хотів виїжджати за кордон.

Генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що в ГПУ немає запитань до чоловіка екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram