ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Кам'янці-Подільському кандидата в депутати рекламують на громадському транспорті

Самовисуванця та члена Партії регіонів Володимира Мельниченка піарять також у провладних ЗМІ.

У Кам'янці-Подільському кандидата в депутати рекламують на громадському транспорті
Фото: Виталий Тараненко

Просуванням кандидата в депутати Володимира Мельниченка (округ №193 у Хмельницькій області) займаються провладні ЗМІ та місцева міська рада, повідомляє журналіст Віталій Тараненко у своєму блозі на LB.ua.

Після того, як газета "Голос України" повідомила, що влада Кам'янця-Подільського зменшила кількість щоденних рейсів комунальних автобусів, заступник мера міста Сергій Бабій на своїй сторінці в Facebook повідомив, що врегулювати ситуацію з транспортом узявся Володимир Мельниченко. "Комунальні автобуси відновили графіки перевезення жителів міста в повному обсязі, тобто по 8 рейсів на кожному маршруті. Це відбулося не без допомоги Володимира Мельниченка", - ділиться чиновник у соціальній мережі.

У підсумку на громадському транспорті Кам'янця-Подільського з'явилися надписи "Дарунок місту від щирого серця" і "З турботою про кам’янець-подільців" із підписом “Депутат обласної ради Володимир Мельниченко".

Враховуючи те, що Володимир Мельниченко балотується до Верховної Ради в місцевому окрузі, такі дії, пише журналіст, можуть бути розцінені як порушення пункту 8 статті 74 Закону України "Про вибори народних депутатів України", який забороняє "розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram