ГоловнаПолітика

Кернес обізвав чиновника "сучим псом"

Під "роздачу" потрапив голова Харківміськліфт.

Кернес обізвав чиновника "сучим псом"
Фото: Предоставлено пресс-службой Геннадия Кернеса

У середу, 5 вересня, в Харкові пройшло засідання комісії з надзвичайних ситуацій, де обговорювали питання вибуху харківського будинку.

На засіданні комісії, на якому були присутні ЗМІ, мер Харкова Геннадій Кернес обізвав керівника Харківміськліфт "сучим псом".

"Ти, Кандауров, ану встань. Якщо ти, сучий пес, якщо я ще раз дізнаюся, що ти так ставишся до своїх обов'язків, які ти взяв на себе, я тебе помножу на нуль, зрозуміло тобі? Вголос скажи - тобі зрозуміло чи ні? Я особисто був у лікарні у людей, на відміну від тебе, я розмовляв з їхніми дядьками і тітками, і знаю, як усе ти зробив", - повідомляє видання АТН.

При цьому видання зазначає, що не дуже зрозуміло, за що саме дісталося саме Кандаурову.

Геннадій Кернес близько години роздавав доручення своїм підлеглим і пояснював абсолютно очевидні речі з ліквідації наслідків надзвичайної події. Обговорювали також фінансовий бік питання, а саме: скасування для жителів понівеченого будинку плати за комунальні та житлові послуги.

"Житлові послуги, отже, Парамонов, забезпечити. Ніяких платежів за комунальні послуги на вулиці Слинька, 2-б. Але я хочу тебе попередити, ти цю роботу повинен був зробити вчора, якщо ти собі думаєш, що цю роботу організував, то можу з упевненістю сказати, що все одно ви з цього приводу не зробили нічого. Я хотів би, щоб ви людям дали гарантійні листи, всім людям, які там проживають".

Нагадаємо, вранці 4 вересня в 9-поверховому будинку по вулиці Слинька стався вибух. За попередньою версією, вибухнув побутовий газ. Унаслідок цього 4 особи отримали пошкодження. Газовики вважають, що причиною вибуху стала залишена на плиті сковорідка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram