ГоловнаПолітика

На Волині працівників сільрад попередили про наклеп на ПР

Луцька РДА розіслала "пам'ятки" про порушення на виборах.

У Луцькій райдержадміністрації вважають, що розповсюдження завідомо недостовірних та наклепницьких відомостей про Партію регіонів є порушенням виборчого законодавства.

Такі рекомендації з трактування закону про вибори розіслано сільським радам Луцького району, повідомляє прес-служба ГМ "ОПОРА".

Фото: oporaua.org/

Згідно з повідомленням, спостерігачам "Опори" потрапив до рук один з електронних листів, розісланий організаційним відділом Луцької райдержадміністрації сільським радам району під назвою "Обмеження в агітації". Лист підписано Віктором Калитюком, який працює начальником відділу організаційно-кадрової роботи апарату Луцької РДА. У вкладеному файлі листа є документ під назвою "Пам'ятка порушення".

У документі описуються типові порушення законодавства про вибори народних депутатів України. Зокрема, вказується перелік порушень, які можуть бути під час виборів і які дії слід робити для того, щоб зафіксувати факт порушення.

"Сам лист взагалі більш схожий на інструкцію для спостерігачів, але чомусь його було розіслано сільським радам", - зазначає "ОПОРА".

Нагадаємо, "ОПОРА" назвала найбільш поширені порушення перед виборами.

Фото: http://oporaua.org/

Фото: http://oporaua.org/

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram