ГоловнаПолітика

"Тріолан" назвав відімкнення ТВі диверсією

Президент провайдера кабельного ТБ говорить, що втрутилися чужі інженери.

"Тріолан" назвав відімкнення ТВі диверсією

Причиною відімкнення телеканалу ТВi з кабельних мереж торгової марки "Тріолан" може бути диверсія.

Про це заявив президент ТМ "Тріолан" Роман Сальников на прес-конференції в середу в Києві.

"20 липня 2012 року стався казус у мережі компанії "Тріолан" у 10 містах України: було відключено сигнал каналу ТВі. На сьогодні, на мою думку, правильною версією є технічне відключення телеканалу, тобто його відключили інженери, які працювали на станції нашої компанії", - сказав він.

За словами Сальникова, наразі проходить розслідування із працівниками "Тріолан", які чергували того дня, а також з їхніми керівниками. Всі документи передано правоохоронним органам.

"Мені відомо, що канал відключено через технічну несправність. Водночас у зв'язку з сюжетами, які показував ТВі, мені здається, тут замішана політична складова. Телеканал міг бути відключений його ж представниками або опозиційними структурами. Радше за все, це була диверсія" , - сказав Сальников.

За його словами, напередодні парламентських виборів існує єдина основна складова - втручання чужих технічних фахівців, які підкупили співробітників "Тріолан" із метою проникнути в мережу.

Нагадаємо, телеканал ТВі 20 липня заявив про відключення з кабельних мереж торгової марки "Тріолан".

Об'єднана опозиція звинувачує владу в тиску на операторів кабельного телебачення для припинення ними трансляції телеканалу "ТВі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram