ГоловнаПолітика

Зубанов: на Партію регіонів потрібно рівнятися

На думку депутата, в Україні мало конструктивних політичних сил.

Зубанов: на Партію регіонів потрібно рівнятися
Фото: ukranews.com

Народний депутат від ПР Володимир Зубанов впевнений, що Партія регіонів є прикладом для інших політичних сил щодо організації роботи.

Так народний депутат прокоментував звіт громадського руху "ОПОРА", де зазначалося, що партія влади є найбільшим порушником правил передвиборної кампанії.

"Партія регіонів - це та партія, яка показує приклад, як повинні працювати інші політичні сили. Партія регіонів має структуру, має організацію, програму дії, реально працюють люди на місцях, реально працюють з виборцями, тобто звітність агітаторів, команд, узгоджена політика зі співпраці зі ЗМІ. Є реальна програма. Так повинні працювати всі партії", - підкреслив він.

Зубанов додав: "Наші опоненти, за невеликим винятком, не маючи структур на місцях, не маючи людей, не маючи практично програми, просто зосереджуються на якийсь критиці, або придумують якісь факти, яких не було і на цьому роблять інформаційний привід, що люди вірять, на негативі за них проголосують, вони пройдуть в Раду, а потім будуть бігати з однієї фракції в іншу. Ось і все".

Нардеп переконаний, що це дуже погано, що в Україні дуже мало таких структурованих політичних сил, які мають команди, програми, зважено і відповідально підходять до виборчої кампанії.

"Тому я вважаю, що Партія регіонів - це зразок сьогодні не тільки для України, але й для наших сусідів, як треба працювати в демократичному суспільстві", - підкреслив "регіонал".

Зубанов також зазначив, що партія влади не використовує адмінресурс, а в деяких випадках адмінресурс працює навіть проти ПР.

"Регіонал" також зазначив, що ЗМІ часто підхоплюють неправдиву інформацію, яку іноді спеціально підготовлено проти партії влади.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що рейтинг партій-порушників виборчого законодавства під час проведення передвиборчої компанії, який уклала громадська мережа "ОПОРА", очолила Партія регіонів, на рахунку якої 188 інцидентів. 2-е місце посіли кандидати-самовисуванці в одномандатних мажоритарних округах (47 порушень), 3-е - Комуністична партія (6 порушень), 4-е - Об'єднана опозиція "Батьківщина" (4 порушення).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram