ГоловнаПолітика

Кримські депутати візьмуться за співпрацю з Росією та підводні дослідження

Парламентарі розпочнуть роботу через два тижні.

Кримські депутати візьмуться за співпрацю з Росією та підводні дослідження
Фото: comments.ua

П'ята сесія Верховної Ради Криму розпочне свою роботу 19 вересня.

Відповідне рішення у вівторок на своєму засіданні ухвалила президія кримського парламенту.

Відповідно до затвердженого президією Верховної Ради автономії проекту порядку денного, на першому пленарному засіданні п'ятої сесії кримським депутатам буде запропоновано розглянути більше ніж 15 питань.

Зокрема, планується розглянути питання про погодження призначення на посаду генерального директора Державної телерадіомовної компанії "Крим" Степана Гулеватого, який зараз виконує обов'язки гендиректора ТРК.

Депутатам також запропоновано розглянути питання про звіт Ради міністрів Автономної Республіки Крим про виконання кримського бюджету за I півріччя 2012 року та про перебіг підготовки об'єктів життєзабезпечення автономії до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.

Крім того, на пленарному засіданні планується затвердити угоду між Радою міністрів Автономної Республіки Крим (Україна) і урядом Республіки Комі (Російська Федерація) про торговельно-економічне, науково-технічне та гуманітарно-культурне співробітництво.

Депутатам також запропоновано розглянути питання про надання згоди уряду Крим на створення Кримської республіканської установи "Чорноморський центр підводних досліджень" Кримського республіканського підприємства Єдиний диспетчерський центр Автономної Республіки Крим".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram