ГоловнаПолітика

До родичів загиблого в аварії, в якій фігурує депутат від ПР, приходили адвокати

Учасниця ДТП розповідає, що їй порадили "не говорити зайвого".

До родичів загиблого в аварії, в якій фігурує депутат від ПР, приходили адвокати

Батько загиблого в аварії, в якій фігурувало прізвище депутата Антона Яценка, говорить, що до нього вже приходили адвокати.

Про це повідомляє ТСН.

"Увечері приїхали. Не приїхали до мене, не запитали, чи загинула моя дитина, вони запитали, хто буде платити збитки", - сказав Дмитро Гуртовий.

Одна з дівчат, яка була з Дмитром у машині, по телефону розповіла, що їй дзвонили невідомі і натякали, щоб не говорила зайвого.

3 вересня 25-річного Дмитра Гуртового поховали. Ще двоє його друзів зараз перебувають в лікарні з тяжкими травмами, третього вже виписали.

Нагадаємо, 2 вересня сталася аварія, в якій Daewoo Nexia під Уманню зіткнувся з Mercedes-Benz GL 550.

"Мерседесом" керував, за деякими твердженнями, Антон Яценко, а за іншими твердженнями - водій його сестри, яка є власницею "Мерседеса". Очевидці розповідали, що за кермом "Мерседеса" була жінка, а в салоні - кілька чоловіків. Після аварії чоловіки зняли з "Мерседеса" номери, пересіли в позашляховик, який їхав позаду, і зникли з місця ДТП, не викликавши ані швидку, ані міліцію.

У міліції заявили, що Гуртовий, виїжджаючи з АЗС, виконував розворот у невстановленому місці і не надав перевагу в русі та вчинив зіткнення з позашляховиком.

Однак батько загиблого розповів, що бачив відео з камери спостереження на заправці.

"Він виїжджає, проїжджає одна машина - не зачіпає, а друга зачепила - тільки пил, пил полетів. Машина не гальмувала, бобик той не гальмував", - пригадав батько Дмитра.

Нагадаємо, міліція підтвердила заяву Яценка про те, що він не причетний до аварії. За словами депутата, позашляховик належить його сестрі, але в авто не було ні її, ні його, а за кермом був водій.

"Зараз майже достеменно відомо - нетверезий водій вчинив порушення правил дорожнього руху. І, на жаль, цей чоловік працював у правоохоронних органах", - заявив депутат (Дмитро Гуртовий працював інспектором міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram