ГоловнаПолітика

Тимошенко прогнозує новий "майдан" після виборів

Екс-прем'єр заявляє, що влада хоче сфальсифікувати результати для встановлення диктатури.

Тимошенко прогнозує новий "майдан" після виборів
Фото: http://obozrevatel.com

Колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко допускає масові акції протесту в разі фальсифікації владою результатів виборів Верховної Ради.

Про це йдеться в повідомленні її прес-служби.

"Це може закінчитися новою революцією, але далеко не так мирно, як це було 2004 року. Ось чому Україна потребує допомоги демократичного світу зараз, коли ще існує шанс повернути Україну в європейську сім'ю з європейськими цінностями. Зараз, а не після виборів, коли буде вже занадто пізно", - передає прес-служба слова Тимошенко.

Екс-прем'єр заявила про намір влади сфальсифікувати вибори для встановлення режиму диктатури.

"Зараз створення диктатури в Україні знаходиться на активній стадії, і цей єдиний свій "творчий проект" Янукович завершить на парламентських виборах у жовтні цього року. Якщо він досягне успіху в своїх планах фальсифікувати вибори, Президент і його політичні соратники створять конституційну більшість, і, таким чином, буде забито останній цвях у труну української демократії на десятиліття вперед", - заявила вона.

Екс-прем'єр закликала країни Європейського Союзу запобігти встановленню диктатури в Україні та руйнуванню досягнень "помаранчевої революції".

Нагадаємо, сьогодні Вищий адміністративний суд розгляне скаргу "Батьківщини" на рішення ЦВК, який не розмістив на бюлетенях прізвища Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram