ГоловнаПолітика

Янукович побажав у День знань "працьовитості та ерудиції"

Не забув Глава держави і про педагогів.

Янукович побажав у День знань "працьовитості та ерудиції"

Президент Віктор Янукович привітав учнів навчальних закладів, педагогів та їх батьків з Днем знань та початком нового навчального року.

"Сьогодні перед мільйонами наших співгромадян привітно відкривають свої двері навчальні заклади. Під керівництвом мудрих і досвідчених наставників ви будете отримувати безцінні знання та вміння, опановувати майбутні професії, закладати основи свого самостійного життя", - говоритися в привітанні Януковича, опублікованому на сайті Президента.

"Сучасний світ вимагає від людини глибоких знань і широкої ерудиції, готовності до стрімких змін і самовдосконалення. Підкреслюю, що від вашої старанності, працьовитості та цілеспрямованості залежатиме не тільки ваш успіх, але і доля завтрашньої України", - зазначив він.

Також Янукович привітав освітян: "попутно складаю щиру подяку педагогам за відповідальну роботу і самовідданість на ниві виховання майбутніх поколінь", - говоритися в привітанні.

Крім цього Президент запевнив, що підвищення якості вітчизняної освіти та забезпечення високого соціального статусу педагогів є головним пріоритетом державної політики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram