ГоловнаПолітика

Загиблий організатор проплачених мітингів мав проблеми з нервами, - міліція

У столичному головкомі кажуть, що Багмут погрожував накласти руки.

Загиблий організатор проплачених мітингів мав проблеми з нервами, - міліція
Фото: v-n-zb.livejournal.com

Організатор проплачених мітингів Руслан Багмут напередодні своєї загибелі відвідав лікаря-невропатолога і поскаржився на погане самопочуття.

Про це повідомили в прес-службі київського головкому міліції.

"За словами дружини, вранці 28 серпня вона зауважила за чоловіком неадекватну поведінку, він періодично розмовляв сам із собою, а потім поскаржився на проблеми з нервовою системою", - йдеться в повідомленні.

За її даними, в бесіді з друзями загиблого з'ясовано, що він напередодні своєї смерті висловлював вчинити самогубство у зв'язку з хворобою. Крім того, наполягають у міліції, останнім часом його часто бачили п'яним.

За даними лікаря-патологоанатома, який проводив розтин тіла Багмута, з'ясовано, що "смертельні тілесні ушкодження є наслідком падіння з висоти у вертикальному положенні, на що вказують переломи крижів тазу, кісток п'ят і гомілок обох ніг".

"Зараз міліція проводить заходи з метою встановлення свідків і очевидців цієї події для з'ясування об'єктивних обставин смерті Руслана Багмута", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 30 серпня в Деснянському районі Києва було виявлено труп організатора проплачених мітингів Руслана Багмута. У міліції встановили, що він помер унаслідок падіння з 16 поверху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram