ГоловнаПолітика

"Спільна справа" заявила про тотальне використання адмінресурсу на виборах

Активісти руху розповіли про порушення ПР у Харківській області.

"Спільна справа" заявила про тотальне використання адмінресурсу на виборах
Фото: pravda.com.ua

Громадський рух "Спільна справа" заявляє про тотальне застосування адміністративного ресурсу під час виборчої кампанії.

Про це на прес-конференції повідомив куратор моніторинг-центру "Спільна справа" Сергій Тищенко, представляючи "Моніторинг порушень виборчого законодавства за 23-30 серпня 2012 року".

"Відбувається застосування адмінресурсу, а підкуп виборців уже такий відвертий, що вони навіть не бояться телекамер, роблять це нахабно", - наголосив Тищенко.

За його словами, при цьому відсутня реакція правоохоронних органів, Центрвиборчкому на зафіксовані факти.

Координатор харківського обласного відділення руху "Спільна справа" Антоніна Кравченко повідомила, що в цій області в усіх заходах влади соціального спрямування беруть участь кандидати в народні депутати від Партії регіонів.

Як сказала Кравченко, створюється враження, що за кожним кандидатом у народні депутати від влади в Харківській області закріплена можновладна особа, яка їздить із ним регіоном, агітує, а іноді "бере участь у маніпуляції - коли те, що було зроблено на підставі державних програм, подається як досягнення кандидата від Партії регіонів".

За її словами, на харківському телебаченні щодня по кілька разів демонструють сюжети, мета яких - сформувати позитивний імідж провладних кандидатів, тоді як представників опозиції взагалі не показують.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в Одеській області

Партія регіонів далі використовує свою символіку на держустановах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram