ГоловнаПолітика

Янукович знищить усю опозицію, - чоловік Тимошенко

Тимошенко закликав усі демократичні та прогресивні сили світу вжити рішучих заходів проти режиму Януковича.

Янукович знищить усю опозицію, - чоловік Тимошенко
Фото: Макс Левин

Сьогоднішня відмова Вищого спеціалізованого суду з розгляду кримінальних і цивільних справ задовольнити касацію Юлії Тимошенко може відкинути Україну ще далі від цивілізованих шляхів розвитку.

Про це заявив чоловік екс-прем'єрки Олександр Тимошенко, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Сумнівів, що рішення буде саме таким, не було ні в кого. Але була надія на те, що навколо Януковича, можливо, знайдуться хоч якісь розумні люди, які змогли б роз'яснити "Межигірський дикуну" те, що це рішення взагалі може відкинути Україну ще далі від цивілізованих шляхів розвитку. Однак тупість і самодурство взяли гору", - йдеться в заяві Тимошенка.

"Висновок тільки один: поки Янукович при владі - вся опозиція рано чи пізно буде знищена, буде сидіти у в'язниці, шукати притулку на Заході чи здасться на милість Януковича", - вважає він.

Рішення Вищого спецсуду, який залишив вирок Юлії Тимошенко в "газовій справі" без змін, є ганебним і свідчить про відсутність в Україні справедливого правосуддя.

— Євгенія Тимошенко, донька екс-прем'єрки

Тимошенко зазначив, що "сьогодні ми чітко побачили, що судова система в Україні померла повністю. Усі рішення готуються в кабінеті Януковича, судді оголошують рішення тремтячим голосом".

"Сьогодні винесено вирок не тільки Юлії Тимошенко, винесено вирок режиму Януковича, який переживає агонію і страх перед своїм народом! Більше надії на українське правосуддя немає тому, що правосуддя відсутнє як державний інститут", - наголосив він.

Олександр Тимошенко закликав усі демократичні та прогресивні сили світу вжити рішучих заходів і дієвих санкцій проти режиму Януковича.

"Закликаю всіх до рішучих дій. Завтра може бути пізно для всієї України", - підсумував Олександр Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні Вищий спеціалізований суд із розгляду цивільних і кримінальних справ визнав законним вирок екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко в "газовій справі". При цьому самої підсудної в залі суду не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram