ГоловнаПолітика

Зеленський залишає посаду генпродюсера телеканалу "Інтер"

"Квартал" вирішив повністю присвятити себе творчому та виробничому процесам.

Зеленський залишає посаду генпродюсера телеканалу "Інтер"
Фото: wek.com.ua

Один з провідних телеканалів України - "Інтер" - звільнив із посади генерального продюсера каналу Володимира Зеленського.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

"3 вересня 2012 року Володимир Зеленський офіційно залишає посаду генерального продюсера телеканалу "Інтер". Сергій Шефір, Борис Шефір та Андрій Яковлєв також залишають займані посади", - йдеться в повідомленні.

Володимира Зеленського призначили на посаду генерального продюсера телеканалу "Інтер" в листопаді 2011 року.

"Перед нами стояв ряд непростих завдань, одне з яких - зміцнити лідерські позиції Головного каналу країни. За період нашої роботи телеканал "Інтер" не лише зміцнив своє лідерство в цільової аудиторії, а й став першим за всіма аудиторіями. Ми досягли поставлених цілей і тепер вирішили повністю присвятити себе творчому та виробничому процесам. На найближчий час у нас заплановане виробництво декількох телевізійних і повнометражних кінопроектів, ТБ-програм. При цьому група "Інтер" була і буде нашим пріоритетним партнером", - каже художній керівник "Студії Квартал-95" Володимир Зеленський.

За словами голови правління Inter Media Group Ярослава Порохняка, група вдячна команді "Студії Квартал-95" за багаторічну плідну співпрацю в різних напрямках. "Упевнені, що концентрація "Кварталу" на виробництві нових творчих проектів принесе багато цікавого. Ми розраховуємо на появу в ефірі телеканалу "Інтер" нових фільмів, серіалів і шоу, які так само полюбляться нашим глядачам, як "Свати" і "Вечірній Квартал", які дозволять нам залишатися такими самими цікавими для всіх наших шанувальників".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram