ГоловнаПолітика

Міліція заарештувала керівника луганського "​​УДАРу"

У квартирі Злобіна провели обшук.

Міліція заарештувала керівника луганського "​​УДАРу"
Фото: klichko.org

Донецькі правоохоронці заарештували керівника Луганського окружного штабу партії "УДАР" у 105 виборчому окрузі Сергія Злобіна.

Про це заявив кандидат у народні депутати від "УДАРу" в 105 окрузі Геннадій Томашів, повідомили в партії.

За його словами, вранці 29 серпня у квартирі Злобіна представники Донецького УБОЗу провели обшук і вилучили два ноутбуки. Самого Злобіна заарештували й доправили в Донецьк, де його повинен допитувати слідчий.

Приводом для обшуку, як пояснив Томашів, називають слідчі дії в рамках кримінальної справи проти родички Злобіна, яка мешкає в Донецьку.

У партії вважають арешт спробою тиску на "УДАР" і її кандидатів. "Також це спроба зірвати візит Володимира Кличка в Луганську область", - прокоментував ситуацію голова Луганської облорганізації "УДАРу" Віталій Серпокрилов.

Також він повідомив, що напередодні приїзду Володимира в Луганськ партії відмовили в оренді декількох великих залів через нібито ремонтні роботи, "і це при тому, що Володимир не має стосунку до політики".

Нагадаємо, в Дніпровському районі Києва, в парку "Перемога", який входить у 214-й виборчий округ, побили активіста партії "УДАР" Тараса Дяченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram