ГоловнаПолітика

Брат Литвина вважає заяву про побиття активістів провокацією

Родич спікера пояснив, що робив на ринку.

Брат Литвина вважає заяву про побиття активістів провокацією
Петр Литвин
Фото: ak-inzt.net

Брат спікер Володимира Литвина Петро називає провокацією поширення інформації про побиття ним активістів, які роздавали листівки проти глави ВР у Новоград-Волинському.

Про це йдеться в його зверненні, опублікованому в газеті "Час Полісся".

"Мене до глибини душі обурило і шокувало своїм відвертим цинізмом неправдиве повідомлення і той відеоролик, які буквально за кілька хвилин були розтиражовані по багатьох сайтах мережі. Це відео і текст до нього, з характерним підтасовуванням неправдивих і заздалегідь підготовлених фактів, принижує людську гідність і честь", - йдеться у зверненні.

При цьому він підкреслює, що 25 серпня він був на міському ринку і поцікавився у активістів, що за листівки вони роздають.

"Не буду приховувати, що їх зміст викликав у мене зрозуміле обурення, тому що там було розміщено наклеп на мого брата Володимира Литвина і нашу сім'ю", - зазначив він.

Водночас, за його словами, він не вдавався до сили і толерантно повівся з активістами. Він пояснює такі дії організаторів таких акцій проти спікера їх боязню Литвина. Також він підкреслив, що готовий відстоювати свою честь і гідність у суді і добиватися відповідальності організаторів акції.

Нагадаємо, 25 серпня громадських активістів руху "Відсіч", які розповсюджували у місті Новоград-Волинському Житомирської області листівки проти спікера парламенту Володимира Литвина, побили невідомі особи, а потім затримала міліція.

Пізніше з'явилася інформація про те, що активістів побив брат Литвина Петро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram