ГоловнаПолітика

Шустер братиме за участь у своєму новому проекті 80 тисяч

Проект створюють за кошти учасників.

Шустер братиме за участь у своєму новому проекті 80 тисяч
Фото: westua.net

"Савік Шустер Студія" запускає проект, який буде майданчиком для дискусії кандидатів у депутати.

Проект, вартість участі в якому становить 80 тисяч гривень без податку, стартує 16 вересня і триватиме до 25 жовтня.

Про це йдеться в повідомленні Незалежної асоціації телерадіомовлення (НАТ).

"Проект створюють за кошти учасників, а також за рахунок благодійних внесків. Вартість участі - 80 тисяч гривень без податків. Участь у проекті оплачують за рахунок виборчого фонду кандидата", - йдеться в повідомленні.

Також наголошено, що шоу виходитиме в ефір на найбільш рейтингових місцевих телеканалах із київської студії.

Це вже другий проект студії, оплату в якому проводять не тільки за рахунок каналів-мовників, але й за рахунок партій, що беруть участь у кампанії.

"Оскільки поки що немає громадського телебачення, то українські глядачі не мають можливості платити за об'єктивність. Тому ми просимо політичні партії брати участь у фінансуванні цього проекту, оскільки в нашій об'єктивності ні в кого немає сумнівів", - заявив гендиректор студії Савік Шустер.

У програмах обговорюватимуть найгостріші проблеми конкретного регіону та держави з учасниками - кандидатами і мажоритарних округах (самовисуванцями), кандидатами в мажоритарних округах від партії і кандидатами за партійними списками.

"Цей проект дасть змогу телеглядачам отримати об'єктивну інформацію про учасників парламентських виборів, і розібратися в стрімкій виборчій кампанії", - вважає Шустер.

"Формування списку учасників і час їх виступу відбувається на підставі домовленостей редакції "Савік Шустер Студії" і учасників програми. Час виступу учасників регламентує "банк часу". Лідери політичних партій можуть узяти участь у програмі не більше одного разу за цикл програм у будь-якому з вибраних регіонів", - наголошено в повідомленні НАТ.

Нагадаємо, минулого тижня Президент Віктор Янукович присвоїв Савіку Шустеру звання "Заслужений журналіст України".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram