ГоловнаПолітика

Київський губернатор божиться, що не агітує за ПР

Присяжнюк стверджує, що не був у деяких районах уже понад місяць.

Київський губернатор божиться, що не агітує за ПР
Фото: gazeta.ua

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк відкидає звинувачення в тому, що він, відвідуючи райони області, агітує за кандидатів у народні депутати від Партії регіонів.

Про це повідомили в прес-службі КОДА.

"Ця інформація не відповідає дійсності. Я нікого ні за кого не агітував, не агітую і не буду цього робити ні в робочий, ні в позаробочий час. У цьому ніхто мене дорікнути не може", - сказав він, зазначивши, що у Васильківському і Згурівському районах Київської області він не був уже місяць, проте ЗМІ, за його словами, стверджують протилежне.

Водночас Присяжнюк зазначив, що дійсно відвідував Миронівський район, щоби подивитися, які умови створено для центру реабілітації літніх людей.

"Я їздив, їжджу і буду їздити районами, щоб дивитися і контролювати, як створюють нові робочі місця, відновлюють виробництво і які ще нагальні питання потрібно вирішити для добробуту жителів області", - зазначив голова ОДА.

Як повідомляли, рух "Спільна справа" заявив про виявлені порушення під час кампанії з виборів народних депутатів. За словами координатора "Спільної справи" Олександра Данилюка, у Київській області голова облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк агітував за кандидатів від ПР Тетяну Засуху (виборчий округ №94) й Олександра Онищенка (виборчий округ №93).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram