ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Міліція "шиє" справу помічникові Кириленка

Юхненко стверджує, що хтось нібито заподіяв тілесних ушкоджень працівникові адміністрації.

Міліція "шиє" справу помічникові Кириленка
Фото: byut.com.ua

Херсонська міліція погрожує порушити  кримінальну справу проти помічника народного депутата від фракції НУ-НС В'ячеслава Кириленка Олександра Юхненка.

Про це повідомили в прес-службі нардепа.

Зокрема, у п'ятницю Юхненка викликали в Суворовський райвідділ Херсонської міліції, де допитували у кримінальній справі, порушеній тиждень тому капітаном міліції Ювченком А.В.

"Близько обіду мені зателефонували з міліції і допитували у кримінальній справі, яку порушили начебто за фактом заподіяння представникові влади тілесних ушкоджень. Тиждень тому в приймальні Кириленка адміністрація почала заміну системи теплопостачання. Це вже насторожувало, тому що ніде в будівлі, окрім цього кабінету, ніякого ремонту не відбувалося", - розповів Юхненко.

"Представники адміністрації зажадали повністю звільнити приміщення від оргтехніки та меблів депутата. Біля входу вже зібралася група осіб, готувалася виконати наказ про звільнення приміщення "своїми силами". Я повідомив, що, за законом, службове депутатське приміщення і його особиста документація недоторканні, і замкнув двері зовні", - уточнив помічник.

"Тепер слідчі розшукують осіб, які в приміщенні адміністрації начебто заподіяли тілесних ушкоджень працівникам адміністрації. Нічим іншим, ніж спробою тиску через кримінальну справу в період виборчої кампанії, назвати це не можна", - вважає він.

Нагадаємо, в Херсоні було рейдерськи захоплено громадську приймальню Кириленка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram