ГоловнаПолітика

НС: суддя Медушевська фальсифікувала документи

У вироку "склалися всі пазли, принесені їй Генпрокуратурою".

НС: суддя Медушевська фальсифікувала документи
Фото: www.nso.org.ua

Суддя Ганна Медушевська фальсифікувала документи, щоб у вироку, винесеному Юрію Луценкові, "склалися всі пазли, принесені їй Генпрокуратурою".

Про це йдеться в заяві "Народної Самооборони".

Основною тезою захисту екс-міністра в суді Луценка було те, що рішення про дозвіл на прослуховування телефонів Давиденка дав Апеляційний суд Києва, говориться в документі.

"Це рішення, нагадаємо, до цього моменту ніким не скасовано і не опротестовано. Більш того, це рішення не має ніякого зв'язку з документом, який підписав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Як Печерський суд Києва в особі судді Медушевської вийшов з цієї ситуації? Суддя Медушевська не довго мучилася - просто сфальсифікувала документ! Зокрема, вона стверджує в тексті вироку, що в поданні до Апеляційного суду було посилання на постанову Луценка", говориться в заяві.

Нагадаємо, сьогодні, 17 серпня, Печерський районний суд Києва засудив екс-главу МВС Юрія Луценка до 2 років позбавлення волі з забороною обіймати керівні посади протягом 3 років, за епізод, пов'язаний з отруєнням кандидата в президенти Віктора Ющенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram