ГоловнаПолітика

Азаров: спортсмени здатні бути політиками

Спортсменам притаманні якості, які необхідні політикам.

Азаров: спортсмени здатні бути політиками
Фото: newzz.in.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що спортсмени здатні бути політиками.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook під час спілкування з користувачами.

"А що, хіба спортсмени - не люди? Чому, коли в політику йдуть журналісти, актори, ви не дивуєтеся, а коли йдуть спортсмени, чомусь запитуєте?", - обурився він.

Він підкреслив, що спортсменам притаманні якості, які необхідні політикам.

"Я з великою повагою ставлюся до наших видатних спортсменів. Це - завжди сила волі, мужність, вміння витримувати стресове напруження, відповідальність і дисципліна, тобто ті якості, які дуже необхідні в політиці", - підкреслив Азаров.

Також він зазначив, що для політики державного рівня необхідні глибокі знання економіки, промисловості, всіх сфер народного господарства.

У зв'язку з цим він вважає, що людина, що вирішила йти в політику, повинна серйозно опікуватися переліченими проблемами.

Нагадаємо, футболіст Андрій Шевченко йде під №2 у Раду за списком партії "Україна - Вперед!".

Також 13 серпня Центрвиборчком зареєстрував самовисуванця Дениса Силантьєва кандидатом у депутати в окрузі №217 в Києві.

Силантьєв - заслужений майстер спорту з плавання, чемпіон світу, чемпіон Європи, чотириразовий володар Кубка світу з плавання, срібний призер Олімпіади в Сіднеї.

8 серпня ЦВК зареєструвала 215 кандидатів у депутати Верховної Ради, висунутих партією "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" за виборчим списком партії в багатомандатному окрузі, зокрема, під №1 Віталія Кличка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram