ГоловнаПолітика

Кармазіна убив вирок Луценка

Зараз народний депутат від НУ-НС Юрій Кармазін вдома, йому прописали постільний режим.

Кармазіна убив вирок Луценка
Фото: karmazin.org.ua

Кармазіну стало погано під час оголошення вироку Юрію Луценку, лікарі підтвердили, що в нього був серцевий напад і підвищений тиск.

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua розповів народний депутат від БЮТ Андрій Павловський.

"Я щойно розмовляв з Юрієм Кармазіним, йому вже краще, він удома, лікарям прямо в будівлі суду вдалося збити його високий тиск", - розповів Павловський. Також він повідомив, що медики прописали Кармазіну деякі ліки, постільний режим і порадили не нервувати.

"Щоправда, не факт, що Кармазін зможе дотримуватися всіх порад медиків, адже завтра, 18 серпня, об 11.00  він повинен бути присутнім у Київському апеляційному адміністративному суді, де будуть розглядати справу про те, що його не зареєстрували кандидатом у депутати", - поділився Павловський.

Він зазначив, що причиною серцевого нападу могли стати хвилювання, пов'язані з ситуацією навколо Луценка, і відмова ЦВК зареєструвати Кармазіна кандидатом у нардепи.

Нагадаємо, вранці 17 серпня в народного депутата від НУ-НС Юрія Кармазіна стався серцевий напад у Печерському райсуді Києва, куди він прийшов підтримати екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram