ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Хмельницькій області кандидат у депутати роздає телетюнери

До реалізації державної програми з видачі цифрових ТБ-тюнерів малозабезпеченим підключили приватну громадську організацію.

У Хмельницькій області кандидат у депутати роздає телетюнери
Виктор Колищак

Кандидат по одномандатному округу №188 у Хмельницькій області Віктор Коліщак розповсюджує серед громадян телетюнери, призначені в рамках урядової ініціативи. Про це повідомляє журналіст Віталій Тараненко у своєму блозі на LB.ua.

У березні цього року Кабмін ухвалив постанову про видачу безкоштовних ТБ-тюнерів громадянам, які підпадають під категорії інвалідів 1-ї чи 2-ї групи, або інваліда ВВВ будь-якої групи, а також тим, хто отримує субсидії.

Глава Хмельницької райдержадміністрації Віктор Коліщак, який також висувається в народні депутати України, привернув громадську організацію "Рідне місто" до реалізації цієї ініціативи, - пише Віталій Тараненко. ГО є приватною і належить самому пану Коліщаку.

"Віктор Коліщак від приватної організації оформив звернення до жителів, які живуть на підконтрольній йому території", - пише журналіст у своєму блозі.

У зверненні сказано: "Враховуючи чисельність звернень жителів міста і області на адресу громадської організації "Рідне місто" про забезпечення населення телевізійними тюнерами, інформуємо, що Ви включені в список людей, яким за рахунок держави на безкоштовній основі за пошту буде здійснена доставка". У разі збою поставок кандидат у депутати закликав населення звертатися за допомогою в ГО "Рідне місто", - повідомляє Віталій Тараненко.

Нагадаємо, в Донецькій області ТБ-тюнери також стали інструментом виборчої кампанії - в Артемівську їх роздають в пакетах, підписаних кандидатом у депутати від Партії регіонів Сергієм Клюєвим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram