ГоловнаПолітика

Без Тимошенко на зоні стало спокійніше - ДПтСУ

Відсутність екс-прем'єра в Качанівській колонії і тюремники, і ув'язнені розцінюють для себе як свято.

Без Тимошенко на зоні стало спокійніше - ДПтСУ
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Під час відсутності екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в Качанівській колонії Харкова, там встановилася більш спокійна атмосфера.

Про це в коментарі газеті "Сегодня" повідомили співробітники харківського обласного управління Державної пенітенціарної служби.

"Припинилися ці дикі стуки в ворота прихильників Юлії Володимирівни, які, до речі, вигукуючи свої гасла, мали намір ще й через паркан лізти. Так тривало мало не щодня. Не знаємо, що вони хотіли цим добитися, але всі тут працювали у великому напруженні. Зараз хоч спокійно можна на роботу приходити - на підході до колонії не кричать: "Тварюки!". Таке було відчуття, що кожен день через стрій солдатів, які б'ють палицями, проходиш", - повідомили співробітники відомства.

За словами співробітників відомства, за 3 місяці відсутності Юлії Тимошенко звелися нанівець розмови між ув'язненими, в яких вони порівнювали свої продуктові передачі з передачами пані Тимошенко, і атмосфера в колективі стала здоровішою.

"Засуджені жінки обурювалися, що громадськість так стурбована Тимошенко, а ще тим, що список її передач - це десятки найменувань. В цілому відчувалася нервозність, хоча у Івана Первушкіна порядок був на належному рівні, розпорядку дня через Тимошенко ніхто не змінював", - повідомив співробітник ДПтСУ.

Джерело, наближене до колонії повідомило видання, що тепер ув'язнені, не боючись шквалу перевірок, стали користуватися мобільними телефонами.

Нагадаємо, в жовтні 2011 року екс-прем'єр Юлія Тимошенко була засуджена до 7 років позбавлення волі. З кінця грудня 2011 року вона відбуває термін у Качанівській колонії в Харкові.

З травня екс-прем'єр проходить курс лікування в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" в Харкові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram