ГоловнаПолітика

ЦВК дозволила братам Капрановим брати участь у виборах

Комісія затвердила кандидатів від "Собору".

ЦВК дозволила братам Капрановим брати участь у виборах
Фото: comments.ua

Центральна виборча комісія зареєструвала 59 кандидатів за списком і 15 мажоритарних кандидатів у депутати від партії "Українська платформа "Собор".

За відповідну постанову проголосували одностайно всі присутні на засіданні члени Центрвиборчкому.

Зокрема, кандидатами зареєстровані включені в першу п'ятірку списку письменники Віталій і Дмитро Капранови, колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко, політолог Олександр Палій і заслужений артист України Тарас Компаніченко.

Із-поміж мажоритарних кандидатів ЦВК зареєстрував діючого депутата Ради від фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Павла Жебрівського кандидатом в окрузі №63 (Бердичів, Житомирська область).

Кандидатом також зареєстровано колишнього голову Київської обласної державної адміністрації Євгена Жовтяка, який буде балотуватися від округу №95 (Ірпінь, Київська область).

Нагадаємо, на з'їзді 4 серпня "Собор" вирішив віддати перші 28 місць у своєму списку людям, які не є політиками - громадським і творчим діячам, експертам і журналістам. При цьому діючі депутати Ради-члени партії й інші політичні діячі підуть від неї на вибори в мажоритарних округах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram