ГоловнаПолітика

Янукович: поправки до мовного закону за потреби будуть внесені

Скоро ми побачимо переваги і вади закону.

Янукович: поправки до мовного закону за потреби будуть внесені
Фото: Стоп-кадр с олнайн-трансляции

Закон "Про засади державної мовної політики" повинен забезпечувати рівність мов в Україні, тому за потреби його буде вдосконалено.

Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час спілкування з журналістами у Севастополі, повідомили в прес-службі голови держави.

"Мине час - ми з вами побачимо переваги і вади. Це не догма. Якщо буде необхідно внести декотрі правки в цей закон - ми це зробимо", - сказав голова держави.

Президент зазначив, що закон тільки нещодавно набув чинності, тому ще рано робити якісь висновки. "Зрозуміло одне - ми поступово рухаємося в бік Європейської хартії про мови, і це дуже важливо", - наголосив Президент.

Янукович нагадав, що створено відповідну робочу групу, і, за його словами, практично немає обмежень для входження в неї експертів. "Тобто у складі цієї групи є розробники цього закону і люди, які побажали попрацювати над його вдосконаленням, щоб закон створив у нас в Україні умови рівності мов, щоб у нас не було жодних проблем у жодному регіоні і це відповідало Європейській хартії", - сказав Янукович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram