ГоловнаПолітика

Для проїзду Януковича повністю звільнили трасу Донецьк - Єнакієве

У Єнакієвому ховають мера.

У Донецькій області для проїзду кортежу Президента України Віктора Януковича, який брав участь у похоронах мера Єнакієвого Сергія Рухадзе, повністю звільнили міжміську автотрасу Донецьк - Єнакієве.

Водії знемагають у "корку" на трасі між Донецьком і Горлівкою.

Як повідомляє кореспондент "Острова" з посиланням на водіїв, які стоять у заторі, їх зупинили на ділянці траси між Донецьком і Горлівкою, бо чекають на проїзд кортежу з Януковичем з Єнакієвого до Донецька.

Очевидці стверджують, що траса до Єнакієвого зовсім вільна від транспорту, але співробітники ДАІ нікого не пускають.

Фото: ostro.org

"Давно стоїмо, в два ряди, машин - на сотні метрів, але нас, як і раніше, не випускають на трасу", - поскаржилися обурені водії.

Також стало відомо, що інспектори ДАІ на виїзді з Єнакієвого зупинили два автобуси з журналістами, які поверталися з похорону, заборонивши виїжджати на донецьку трасу.

На вимогу журналістів пояснити, хто конкретно розпорядився не випускати автобуси на абсолютно вільну трасу, працівники ДАІ нічого не відповіли. Водночас із переговорів працівників ДАІ між собою по рації журналісти дізналися, що трасу перекрили, оскільки нею буде слідувати Президент.

Через 15 хвилин, з'ясувавши щось у начальства, інспектори ДАІ дозволили автобусам із журналістами виїхати на трасу в напрямку Донецька. При цьому співробітники ДАІ просили водіїв автобусів "швиденько проїжджати".

Проїжджаючи автотрасою, журналісти побачили, що на ній немає жодного транспортного засобу в обох напрямках.

Нагадаємо, сьогодні відбувся похорон Єнакіївського міського голови Сергія Рухадзе, який помер 11 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram